Over Natasja Slager

Mediabureautje is een mediabureau met een breed aanbod aan diensten, maar dan in het klein. 

Het positieve ondernemen pas ik uiteraard ook toe op mijn eigen klanten. Ik hou van open communicatie en ik streef naar duurzame en vertrouwelijke werkrelaties. Voor elk probleem is er een oplossing, en ook als er geen oplossing voor handen lijkt, is daar wel weer een mouw aan te passen. 

Positief

Een opvallende kant van mij is mijn positieve levensinstelling. Niet gerelateerd aan een religie of filosofie, maar vanuit de behoefte om overal het beste van te maken, wat er ook gebeurt. Door obstakels en problemen te benaderen als leermomenten kun je ze later gebruiken als waardevolle tools. Deze levenskunst neem ik mee in mijn werk, en dat geeft mij een bruisende, blije energie. Ik streef ernaar daar ook anderen mee te inspireren.

Creatief

Wat betekent creativiteit voor mij? Het is meer dan een specifieke vaardigheid of een kunstje. Het is het creëeren van iets totaal nieuw, een nieuwe visie, een andere manier van denken. Het kan ook iets kleins zijn, een oplossing voor een ongemakje. Saaie dingen leuker maken, of moeilijke dingen gemakkelijker. De beste ideeën komen als je je actief ontspant, niet als je er geforceerd op gaat zitten ‘broeden’.

Veelzijdig

Reclameconcepten bedenken, zakelijk advies geven, een website ontwerpen of een animatie maken? Ik kan en wil niet kiezen! Ik houd ervan om veel verschillende dingen te doen, zodat ik continu uitgedaagd word. Deze verschillende expertises versterken elkaar ook, en staan nauw met elkaar in verbinding. Zo kan ik het totaalplaatje voor mijn klanten goed overzien en sterke concepten neerzetten.

Nuchter

Positief, creatief? Ja. Zweverig? Nee! Niet 'creëeren om het creëeren' maar een praktisch doel bereiken, op een zo aangenaam mogelijke manier. 
Eindeloos filosoferen over hoe iets het beste aangepakt kan worden leidt meestal niet tot het beste resultaat. Ik kom het liefst zo snel mogelijk tot de kern, en handel van daaruit. Dat is soms confronterend ontnuchterend, maar je boekt er wel snel resultaten mee.